Vind de antwoorden in jezelf
En herwin je energie en plezier in je leven

Bij Uil Coaching staan 2 peilers centraal: Spiritualiteit & Creativiteit. Creativiteit helpt je energie te herwinnen én om weer plezier in je leven te ervaren. Creativiteit dwingt je om vanuit je hoofd weer terug naar je hart te gaan. En stimuleert je om vanuit een ander, positief perspectief te gaan leven. Te denken in mogelijkheden in plaats van binnen kaders te blijven van zware gedachten in tijden van stress, depressies of een burn-out. Pak de helpende hand van Uil Coaching om weer achter het stuur te gaan zitten. Doop jij je kwast in durf?

 

Spiritualiteit

Iedereen ervaart het leven op zijn eigen manier. Gedachten in onze denkgeest bepalen hoe we tegen het leven aankijken. Wie met moeilijkheden kampt, zit vaak vast in een te zwaar denkpatroon. Het doorbreken van dit patroon en je bewust worden van Wie je bent, Hoe je denkt en Hoe je voelt, leidt tot een groter inzicht en een positieve ommekeer in je leven.

 

Creativiteit

Creativiteit kan de gezondheid en het eigen welbevinden verbeteren. Creatief bezig zijn geeft voldoening maar ook ruimte voor nieuwe ideeën en een andere kijk op het leven. Daarnaast stimuleert creativiteit verbindingen te leggen: een eerste stap om weer vanuit je hart te gaan leven in plaats van vanuit je hoofd. Juist daarom richt Uil Coaching zich op creativiteit om zo je spirituele levenskracht weer op te pakken.

 

Ga aan de slag met ‘omdenken’

We verwaarlozen onze rechterhersenhelft (het ‘creativiteitscentrum’) bijna dagelijks en dat is ongekend zonde. Zeker in tijden van stress, Burn-Out of bij gebrek aan levenskracht blijven we het leven benaderen vanuit de linkerhersenhelft. Deze hersenhelft regelt dat je alles oplost met intelligentie, logica en met een drang naar denken in beperkingen en bezwaren.

Doop je kwast in durf!

Het is belangrijk dit negatieve denkpatroon te doorbreken. Treed daarom buiten je comfort zone. En laat je rechterhersenhelft het werk doen. Los problemen op die op je levenspad komen met verbeelding en fantasie, gevoel, mogelijkheden (in plaats van beperkingen) en de onbevangenheid zoals je deze ook als kind hebt ervaren.

 

Uil: Coaching op Innerlijke Wijsheid

Wil je de eerste stap zetten? Neem dan contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar van 9 tot 17 uur via 06 40426491. En per e-mail via dorien@uilcoaching.nl.