Vitaliteit & Levenskracht

Vitaliteit betekent levenskracht. Levenskracht geeft je meer energie voor de dag, motivatie en veerkracht om tegenslagen of onverwachte gebeurtenissen te verweken. Uil Coaching kijkt zeker niet alleen naar je fysieke energie. Belangrijker nog is je mentale energie. Om vitaal te zijn, moet je fysiek en ook mentaal in een positieve balans staan. Een vitaal persoon heeft de kracht én de wil om het leven op een positieve manier te leiden.

 

Herwin je Vitaliteit en je Plezier in je leven

Om vitaal te worden, zijn meerdere factoren belangrijk. Om levenskracht of vitaliteit te hebben, moet je het gevoel hebben je leven zelf te leiden. En zelf achter het stuur te zitten. In plaats van dat je omgeving voor je laat besluiten, of dat je je te veel door je omgeving laat beïnvloeden. Dat geeft echt een benauwd en onderdrukt gevoel. Met betere voeding, meer slaap, misschien lekker te wandelen in de buitenlucht en een vrijere mindset ga je je vitaler voelen.

 

Hoe kan Uil Coaching helpen bij vitaliteitsproblemen?

Als vitaliteitscoach help ik je om je mentale gesteldheid te verbeteren. Ik help je met warme hand om weer vanuit je eigen kracht te gaan leven. Ik voer graag een intakegesprek met je om na te gaan kijken waar je energie momenteel weg sijpelt. En hoe het gesteld is met je fysieke en mentale staat. Vanuit hier gaan we een plan bouwen en doelen stellen.

 

Uil Coaching helpt je je kracht terug te vinden

Wil je de eerste stap zetten naar meer levenskracht? Neem dan gerust contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar van 9 tot 17 uur via 06 40426491. En per e-mail via dorien@uilcoaching.nl. Als ik de telefoon niet opneemt, dan bel ik zo snel mogelijk terug. Ik hoor graag van je!