De specialiteiten van Uil Coaching

Burnout

Voel je je oververmoeid, gestrest of uitgeput? Ben je zo uitgeput dat je niet meer kunt functioneren op het werk en thuis? Uil Coaching helpt je met spiritualiteit en creativiteit weer in je kracht te gaan staan.

Lees meer

Stresshantering

Stress komt voort uit te lang, onder te hoge druk leven. Heb je veel onverwachte tegenvallers gehad? Of ben je maar blijven zitten in een ‘oncomfortabele’ situatie? Normaal kun je deze spanning ontladen. Lukt ontladen niet meer? Dan kan Uil Coaching je helpen.

Lees meer

Vitaliteit

Vitaliteit staat voor levenskracht. Om vitaal te zijn, heb je balans nodig tussen lichaam en geest. Uil Coaching helpt je deze balans te vinden. En je weer veerkrachtig, vol energie en gemotiveerd te voelen. Hoe fijn is dat!

Lees meer

Ik ben Dorien

Mijn naam is Dorien van der Meer en ik ben oprichtster van Uil Coaching. Bij Uil Coaching begeleid ik mensen die weer verbinding met zichzelf en met het leven willen krijgen. Ik help ruimte te vinden voor positieve gedachten door spiritualiteit, creativiteit en zingeving. Bij deze activiteiten gaat het erom dat je loslaat. Dat je uit je comfortzone stapt en gaat handelen vanuit je hart in plaats van vanuit je hoofd. Doop jij je kwast in durf?

Over mij