Word je geremd door stress?

Leef je te lang onder hoge druk? Kamp je steeds met onverwachte tegenslagen of blijf je zitten in een voor jou ‘oncomfortabele’ situatie. Dit geeft je lijfelijke spanning en psychische druk die je normaal gesproken steeds met ontspanning kunt ontladen. Lukt ontladen niet meer, dan kan Uil Coaching je helpen.

 

Pak stress aan & herpak je energie en plezier in je leven

Als je vaak gestrest bent, heb je juist een positief zelfbeeld nodig. Vanuit een negatief of onzeker zelfbeeld lijken situaties altijd moeilijker. En zie je al snel flinke beren op de weg. Zit stress je in de weg om met plezier en vol energie te leven? Uil Coaching helpt je om je beren aan te kijken.

 

Uil Coaching helpt je je stress te lijf te gaan

Ik help je met stress om te gaan door een positieve levenskracht te creëren. We gaan gezamenlijk een aanpak ontwikkelen om met creativiteit en spiritualiteit je stress te ontladen. Ik voer graag een intakegesprek met je om na te gaan kijken waar je stress vandaan komt. En hoe het gesteld is met je fysieke en mentale staat om deze stress weer te ontladen. Vanuit hier gaan we een plan bouwen en doelen stellen. Wil je de eerste stap zetten? Neem dan contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar van 9 tot 17 uur via 06 40426491. En per e-mail via dorien@uilcoaching.nl.