Over Dorien

Beste bezoeker,

Mijn naam is Dorien Van der Meer en ik ben oprichtster van Uil Coaching. Ik begeleid mensen die weer verbinding met zichzelf en met het leven proberen te krijgen. Help ruimte te vinden voor positieve gedachten door spiritualiteit, creativiteit en zingeving. Bij deze activiteiten gaat het erom dat je loslaat. Dat je uit je comfortzone stapt en gaat handelen vanuit je hart in plaats van vanuit je hoofd. Jij gaat weer aan het stuur zitten van je eigen leven. Doop jij je kwast in durf?

 

Coaching op Innerlijke Wijsheid

Ik heb geleerd om in mijn eigen kracht te staan. En ik neem je aan de hand om dit ook te doen door te coachen vanuit je eigen innerlijke wijsheid. Innerlijke wijsheid vind je terug door uit je hoofd te stappen en weer vanuit je hart te gaan leven. Je zult merken dat ik een warm en innemend persoon ben. Ik oordeel niet over je overtuigingen of denkpatronen. Zo bied ik een veilige en vertrouwde omgeving die juist nodig is om uit je comfortzone (leven vanuit je hoofd) te stappen.

 

Doop jij je kwast in durf?

Uil Coaching zet creativiteit en spiritualiteit in om stress, burn-out en gebrek aan vitaliteit te lijf te gaan. Zit je vast in zware gedachten? Uil Coaching helpt je je gedachten op nul te zetten door creatieve, op jouw persoon ingevulde sessies. Deze sessies geven ruimte voor een andere, meer luchtige kijk op het leven. Doop jij je kwast in durf? Durf om uit je comfortzone te stappen van leven vanuit je hoofd. Uil Coaching helpt je terug te gaan naar je ‘kind zijn’ en weer vrolijk te leven vanuit je hart.

 

Ik ondersteun je in contact met jouw spirituele kracht

Uil Coaching helpt je eerst met creativiteit weer luchtiger door het leven te gaan. Om vervolgens je weer verbinding te laten maken met je spirituele kracht (deze is er altijd!). Om je vanuit je hart weer beslissingen (grote en kleine) te laten nemen. De creatieve en op maat gemaakte sessies van Uil Coaching gaan je op weg helpen om weer je krachtige ZELF te worden.

 

Ik ben Dorien, opgeleid Vitaliteit-Coach

Ik ben Dorien van der Meer en dé coach binnen Uil Coaching. Ik ben als Vitaliteit-Coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Mijn kennis en kunde heb ik opgedaan tijdens mijn HBO Coachopleiding Foundation en Practitioner. Ik heb ook de master Vitaliteit afgerond, naast cursussen en trainingen op het gebied van verslavingen, oplossingsgericht werken, coaching en vitaliteit.

Wil je de eerste stap zetten naar een positiever zelfbeeld en een meer ontspannen leven? Neem dan gerust contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar van 9 tot 17 uur via 06 40426491. En per e-mail via dorien@uilcoaching.nl. Als ik de telefoon niet opneem spreek dan iets in, ik bel je zo snel mogelijk terug. Ik hoor graag van je!